Tarieven en vergoeding

Tarieven

Voor 2022 gelden de volgende tarieven:

Eerste consult: 75 euro

Vervolg consult/behandeling: 52 euro

Lang consult/behandeling (meer dan 2 jaar geleden niet geweest): 60 euro

Screening/vrijblijvend kennismakingsgesprek: gratis

-Bij een screening, wordt er gekeken of chiropractie iets voor u kan betekenen, op basis van een gesprek en een kort onderzoek. Dit is niet bedoeld ter vervanging van de eerste afspraak, maar om te bepalen of het plannen van een afspraak zinvol is.

Betaling dient per afspraak via pin voldaan te worden.

Patiënten krijgen een nota welke bij de zorgverzekeraar ingediend kan worden.

Vergoeding

Chiropractie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Als u aanvullend verzekerd bent, worden de kosten van de behandeling volledig of gedeeltelijk vergoed.

U hoeft niet via de huisarts doorgestuurd te worden om uw behandeling vergoedt te krijgen en er geldt ook geen eigen risico voor chiropractie, omdat chiropractie niet onder de basisverzekering valt.

Hier vindt u een overzicht van de vergoedingen van alle verzekeraars:

Vergoedingen 2022

Elk jaar, in november, worden de vergoedingen opnieuw vastgesteld. Het kan soms voordeliger zijn om van verzekering over te stappen.

Mevrouw Hanson is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA lidmaatschap nummer 201600548) en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) (lidmaatschap nummer 397). Hierdoor bent u verzekerd dat de kwaliteit van de zorg gecontroleerd en gewaarborgd is en dat de behandeling vergoed zal worden.

Maak direct een afspraak

×